* 2 luge gjelle gjalp
* 3 luge gjelle miell
* 1 gote uji qumesht
* piper
* kripe
Kremi :
*1 thelp hudher e shtypur me kripe
*1 veze (vetem e verdha)
*1 luge caji leng limoni
Ndani me nje ane 8-10 copeza lulelaker, pjesen tjeter zijeni ne leng mishi ose uje dhe pastaj perzieni me blender.
Ne nje tenxhere shkrini gjalpin dhe skuqni miellin. Shtoni nga pak qumeshtin dhe perzini vazhdimisht. Hidhni siper pjesen e lulelakres ne blender. Pastaj shtoni dhe lulelakren e ndare menjane, kripen dhe biberin.
Ne nje tas hidhni vezen, hudhren, lengun e limonit dhe perzijini. Merrni nje garuzhde nga supa hidheni siper dhe perzini. Me ngadale hidheni kete mase ne supe.
Ulni zjarrin dhe zieni per pak minuta.
Supa eshte gati. Ju befte mire